Coompanion

Coompanion

Date: May 17, 2011

Dubbelt så roligt och hälften så svårt! Coompanion är företagsrådgivaren när människor vill starta eget tillsammans. Vi finns på 25 platser i landet, i stort sett ett Coompanion per län. Coompanion breddar entreprenörskapet och ger människor som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande.

SNABBA FAKTA

– Vi hjälpte 619 företag med ca 4500 entreprenörer att starta år 2010.
– Tillsammans omsatte vi 2010 ca 100 miljoner kr
– Vi har ca 120 medarbetare varav de flesta är företagsrådgivare och experter på demokratiskt företagande
– 35 000 personer fick 2010 information av oss
– vi ger företagsrådgivning till 5 000 personer varje år
– 93 procent av dem är nöjda eller mycket nöjda med oss

Coompanion ägs och styrs lokalt av sammanlagt 900 medlemsorganisationer – aktörer, som precis som vi, vill verka för ett demokratiskt företagande där samarbetet och allas engagemang är rena drivhuset för ekonomisk och social tillväxt!

Om rådgivarna på bilderna:

Jan Forslund är en kooperativ rådgivare med generell kompetens men har därutöver lång erfarenhet av att arbeta med småföretagarsamverkan och olika typer av medarbetarägda tjänsteföretag. Jan är tf verksamhetsledare under 2011 och svarar för innehållet på webbsidan och i nyhetsbreven. När han inte arbetar på Gotland hittar honom som verksamhetsledare och rådgivare i Stockholms län.

Bridget Wedberg är en kooperativ rådgivare med generell kompetens men har därutöver lång erfarenhet av att arbeta med lokal ekonomisk utveckling i många former och med socialt företagande. När Bridget inte arbetar på Gotland hittar du henne som verksamhetsledare och rådgivare i Roslagen

Comments are off for this post